Portretul unei frumuseți / Portrait of a Beauty (2008) [HD] - Film Coreean Online Complet Subtitrat În Limba Română 18+

 

Denumire film: Portrait of a Beauty
Altă denumire: Mi-in-do / Miindo / 미인도
Anul lansării: 2008
Gen film: Dramă, Romantic
Durată: 107 minute
Un luxos spectacol al Curții Regale, o drama ce prezintă povesti de dragoste, intrigi și trădare, „Portretul unei frumuseți” (Mi-in-do) cuprinde tot ce v-ați putea dori de la o producție de gen: istorie, artă, aventură și ,bineînțeles, episoade romantice, avându-i în rolurile principale pe Kim Gyu-ri și Kim Nam-gil.

Unele aspecte din film sunt bazate aparent pe istorie, însa poveste adevărată sau nu, acest film oferă o experiență de primă clasă. Shin Yun-bok, faimos pictor popular din timpul dinastiei Joseon se dovedește a fi o femeie (în realitate nu există date istorice care sa pună la îndoială sexualitatea sa). Totuși, adevăratul Shin aborda în picturile sale erotismul, fiind și un observator al femeilor gisaeng (curtezane ce întrețineau atmosfera la petrecerile de la palat) și relațiile lor cu clasele conducătoare.

De la adevăr la ficțiune, filmul prezintă interesul lui Shin Yun-bok față de concubinele gisaeng ca fiind nu acela de a le picta, ci acela de a deveni una dintre ele. Pe măsură ce acțiunea filmului progresează, se naște și crește și dorința pictoriței de a-si arata latura feminină și sentimentele ei. Derutată și confuză, artista se îndrăgostește de un tânăr din clasa de jos: Kang-mu (Kim Nam-gil). Pentru a condimenta povestea de dragoste, filmul implică și triunghiuri amoroase, trădări, alegeri tragice și… scene de nuditate! (Sursă text: https://www.cinemagia.ro/filme/mi-in-do-451184/)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii