Ja Myung Go / Legendele palatului: prințesa Ja Myung (2009) - Serial Coreean Online Complet Subtitrat În Limba Română

 

Denumire Serial: Ja Myung Go
Altă Denumire: Legendele palatului: prințesa Ja Myung
Număr de episoade: 39
Canal de difuzare: SBS
Perioada difuzării: 2009
Gen serial: Dramă, Istoric, Romantic, Dragoste
Aici se nasc, în aceeași zi, prințesele Ja Myung și Ra Hee, din același tată, dar din mame diferite. Un oracol avertizează că una dintre ele va deveni salvatorul națiunii, iar cealaltă va duce la distrugerea ei.
Pentru a evita această nenorocire, se hotărăște uciderea celor două prințese. Dar folosindu-se de puterea ei, Wang Ja Shir, cea de a doua soție a regelui Nangnang-ului, reușește să o salveze pe fiica ei Ra Hee și încearcă să o asasineze pe Ja Myung. Aceasta scapă miraculos, fiind găsită și crescută de o trupă de circ din provincia Shandong. Peste ani, descoperindu-și adevărata identitate, Ja Myung se întoarce în Nangnang, provocând conflicte cu privire la dreptul la tron.
Pentru a-i salva viața, mama ei o numește pe Ja Myung preoteasa templului. Ja Myung inventează sistemul Ja Myung Gogak, o tobă mistică, care suna de la sine în momentul în care dușmanii invadau țara, conduce și transformă armata Nangnang într-o armată invincibilă! Atât Ja Myung cât și Ra Hee sunt îndrăgostite de prințul Hodong. Manipulată de acesta, Ra Hee distruge sistemul de avertizare Ja Myung Gogak. Astfel, prințul crede că are o poziție politică mult mai puternică. Cine va învinge în confruntarea dintre cele două surori și prințul manipulator?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii