Luna îmbrăţişează Soarele / The Moon That Embraces The Sun (2012) [FULL HD] - Serial Coreean Online Complet Subtitrat În Limba Română

Denumire Serial: Luna îmbrăţişează Soarele
Altă Denumire: The Moon that Embraces the Sun / Haereul poomeun dal / The Moon Embracing The Sun
Număr de episoade: 20
Canal de difuzare: MBC
Perioada difuzării: 2012
Filmul este o ecranizare după romanul „Haereul Poomeun Dal”, de Jung Eun-Gwol, povestea derulându-se la curtea regală, în timpul domniei unui rege fictiv. În prim plan se află tânărul rege în vârstă de 23 de ani Lee Hwin și frumoasa preoteasă Wol, prima lui iubire, pentru care este capabil să-și dea viața. Într-o epocă medievală, dominată de convenții și prejudecăți, povestea secretă de dragoste dintre cei doi, deși aleasa regelui este de origine nobiliară, nu poate fi acceptată... Vor reuși cei doi să-și împărtășească iubirea?

Luna îmbrățișează Soarele este, totodată, o alegorie pe tema poziționării corecte a tuturor elementelor. Așa cum sistemul solar ar putea fi devastat de o eventuală schimbare a mișcărilor normale ale soarelui și ale lunii, la fel și pentru societate, pentru lumea întreagă, ar fi periculos dacă lucrurile s-ar abate de la calea lor obișnuită. Aceasta este, de altfel, și ideologia politică a regelui Lee Hwin.  (Sursă text: https://www.cinemagia.ro/filme/the-moon-that-embraces-the-sun-590007/)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii