Dae Jang Geum / Giuvaerul Palatului (2003) - Serial Coreean Online Complet Subtitrat În Limba Română

Denumire Serial: Dae Jang Geum
Altă denumire: Giuvaerul Palatului / Jewel In The Palace
Număr de episoade: 70
Canal de difuzare: MBC (TVR1 în România)
Perioada difuzării: 2003
"Giuvaierul Palatului" sau "Jewel in the Palace" este o dramă istorică coreeană produsă de MBC în anul 2003. Drama a avut mare succes în Coreea și nu numai, obținând numeroase premii și înregistrând rating-uri foarte mari.
Coreea, cu mai bine de 500 de ani în urmă. Într-o lume dominată de bărbați și discriminări sociale, în timpul dinastiei Chosun, o femeie uimește printr-un destin ieșit din comun. Jang-geum, o tânără săracă, începe să lucreze în bucătăria palatului regal. Cu timpul ea devine o prezență de neînlocuit în palat. Prin ce împrejurări ajunge frumoasa Jang-geum prima femeie medic, intrând astfel în istorie. (Sursă text: http://www.cinemagia.ro/filme/dae-jang-geum-giuvaierul-palatului-43538/)





Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Cum aș putea să văd filmul?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apăsați pe link-ul episodului, pe care doriți să îl vizualizați, de exemplu: "Dae Jang Geum / Giuvaerul Palatului Episodul 01". Odată ce ați apăsat pe link, veți fi refirecționat(ă) pe pagina episodului, pe care doriți să îl vizualizați. După ce ați ajuns pe pagina respectivă apăsați pe imaginea cu semnul "play" (semnul cu triunghiul întors spre dreapta), chiar și de 2 ori pentru a deschide videoclipul (episodul). Cu plăcere!

      Ștergere
  2. Traducerea este execrabila. Nu se poate pune un fundal negru sa nu se mai vada scrierea in limba engleza?

    RăspundețiȘtergere