Jumong / Legendele palatului: Prinţul Jumong (2006) - Serial Coreean Online Complet Subtitrat În Limba Română

Denumire Serial: Jumong
Altă Denumire: Legendele palatului: Prinţul Jumong / The Book of the Three Hans / Samhanji-Jumong Pyeon / 삼한지-주몽 편
Număr de episoade: 81
Canal de difuzare: MBC
Perioada difuzării: 2006
Gen serial: Dramă, Acțiune, Istorie, Romantic, Biografic
Acțiunea, bazată pe adevăr si legendă, începe în anul 108 î.e.n. când refugiații fostului regat coreean Gojoseon suferă numeroase abuzuri din partea Imperiului Han.
Hae Mo-Su, legendar erou al Coreei, formează o alianță cu Geumwa, prințul moștenitor al regatului Buyeo, pentru a înfrunta Imperiul Han. În urma unei ambuscade, Hae Mo-Su, grav rănit este îngrijit de către Yuhwa, de care se îndrăgostește, rezultând un copil, pe nume Jumong.
20 de ani mai târziu, Jumong, prinț al regatului Buyeo, este nevoit să înfrunte o violentă rivalitate cu frații săi vitregi, Daeso și Yongpo. Descoperindu-și adevărata identitate, Jumong își propune să îndeplinească misiunea pe care tatăl său nu a putut să o ducă la capăt. Ajutat de So Seo-No, șefa unui clan de negustori, care îi va deveni a doua soție, Jumong înființează, în anul 37 î.e.n., regatul Goguryeo, devenind primul rege al acestuia.
Cateva date despre Jumong: este fiul lui Hae Mo-Su, dupa ce toata lumea crede ca tatal lui este mort, acesta este adoptat de rege (ce mai bun prieten al lui Hae Mo-Su). Jumong isi petrece tineretea in Buyeo, prins intre gelozia si rautatea fratilor sai adoptivi si a tatalui sau vitreg, regele Geum-wa.
Dupa ce a aflat de soarta tatalui sau si de oamenii din spatele comptotului, face un tel din visul pe care Haemosu nu l-a putut realiza: salvarea urmasilor din Vechiul Jeoseon si intemeierea unei tari mai mari si mai puternice. Pe calea dificila pe care a pornit il ajuta si Soseono, care se transforma treptat dintr-un simplu aliatin ceva mult mai de pret. (Sursă text: https://www.cinemagia.ro/filme/jumong-43668/)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii